torstai 8. huhtikuuta 2010

reenausta

Hei taas!
Muutamana päivänä onkin vettä tullut ihan kivasti ja tuollaisen pitkäturkkisen koiran kanssa on ollut vähintäänkin "haasteellista" ulkoilla... ;) Koirapuisto alkaa olla pikkuhiljaa vesipuisto ja siellä saisi pitää kumppareita jo jalassa. Siispä olemme jättäneet puistoilun hiukan vähemmälle. Mutta ihme ja kumma; mitä enemmän vettä sataa, niin sitä paremmat treenit vedetään Nemon kanssa!? Toissapäivänä pyörähdettiin pienellä autolenkillä ja samalla pysähdyttiin parkkikselle treenaileen. Nemohan vetikin niin intensiiviset treenit ettei paremmasta väliä! Seuraaminen, sivulle tulo ja paikka sujui kuin "vettä vaan" :)

En tiedä mitä olen mennyt tekemään, mutta Nemo on salaa jossain vaiheessa oppinut käsimerkit... ei näitä kansainvälisiä, vaan pallon/kepin haussa etsii sieltä mihin näytän, jos ei itse heti löydä. Toisaalta ihan jees, mutta sitten taas herkästi saattaa liikaa luottaa minuun... No katsotaan mihin suuntaan intoudutaan ja sitä mukaahan voidaan hioa taktiikkaa.

Tänään kotona oli mielenkiintoista esine-etsintää! Laitoin Nemon vessaan (hih) paikalleen ja piilotin tennispallon olohuoneeseen. Sitten käskin etsimään ja ihan helposti löytyi sohvatyynyjenkin alta! Muutaman kerran tehtiin tennispallolla ja sitten pehmolelulla. Molemmat onnistui ihan loistavasti! Sitten vaikeutin ja otin vauvan lelun ja näytin sitä Nemolle ennen kuin piilotin, piilo oli helppo ja näkyvillä, mutta kun Nemo löysi sen niin en antanut sen ottaa sitä vaan annoin tilalle oman lelunsa ja keuhin sen maasta taivaisiin. Samaa kokeilin vielä tytön sukalla, jota hieroin Nemolle nenään, löysi kyllä aivan hienosti!! Tätä harjoitellaan useamminkin, kun tuntui koira tosissaan tykkäävän =D

Noh näistä taas jatketaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti