torstai 15. huhtikuuta 2010

arkea


Taas on viikko vierähtänyt nopeasti!
Viime viikonloppuna käytiin Pinjan ja Nemon kanssa metsässä kokeilemassa pienimuotoisesti hakua... Ja sehän olikin kivaa touhua! Otin Nemolle pallon mukaan ja käytettiin sitä innokkeena (pallohullu...). Minä menin pallon kanssa piiloon ja Pinja laittoi Nemon etsimään. Poitsu tulikin nenä kiinni maassa suoraan mun luokse!! Muutaman kerran minä menin piiloon ja sitten Pinja. Hienosti löysi Nemo joka kerta. Yhden kerran jälki hävisi ja piti palata samaa matkaa takaisin, meinasi samantien palata suoraan autollekin, mutta ehdittiin pysäyttää ;)

Oli kyllä tosi kivaa ja hiki siinä rämpiessä tuli itsellekin, joten ihan varmasti jatketaan tätä uutta harrastusta!! Jossain vaiheessa sitten ihan sellaistenkin ihmisten kanssa, jotka osaa hakuhommat paremmin...
Pitää vielä tuo poika opettaa juomaan muuallakin kun kotona. Vettä oli mukana ja oma kuppikin, mutta eipä vaan suostunut juomaan, vaikka kieli roikkui maassa saakka :( noh, ehkä se siihenkin sitten oppii kun malttaa vähän rauhoittua. Tokoilulle jätettiin nyt pieni paussi, kun tuntui tuo motivaatio kadonneen koiralta. Täytyy muistaa edetä pienin askelin, ettei mene maku =)

Nytpä tästä pakataankin lapset ja Nemo autoon ja lähdetään Raumalle moikkaamaan lapsuuden ystävääni! Siellä on Nemollekin kaveri; karjalankarhukoira Dasu! Siispä viikonloppuja!

Tuossa vielä kuvan meidän Gene Simmonsista muutaman haun jälkeen... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti