keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

uusi elämä... :)


Nyt ollaan vähän hiljaiseloa eletty pari päivää. Lapsi ollut yrkkätaudissa, eikä tässä ole jaksanut hirveesti ulkoilla näissä kurjissa säissä :(
Mutta tänään oli vihdoin ja viimein se päivä mitä on suunniteltu kauan... ! Kävin ihan oikealla juoksulenkillä!! Ajattelin omaa kuntoani alkaa hiukan kohottamaan ja koska tuo Nemokin jaksaa painattaa menemään, niin opetellaan sitten lenkkeily... josko siitä vaikka harrastuksen löytäisi ;)

Aikaisemmin Nemon "ihana" tyyli on näykkäillä jalkoja jos olen intoutunut vähääkään juoksemaan. Nyt juoksi kyllä ihan hienosti, paitsi sitä vetämistä taas välillä :( Tajus kyllä hienosti sen, että pissimään ei pitkiksi ajoiksi jäädä, kun emäntä juoksee! Oma kunto on vaan ihan rapana, joten välillä pitikin pysähtyä miettimään miten seurataan ja ollaan paikalla. Ekaa kertaa myös harjoiteltiin maassa pysymistä ja se vähän teetti, mutta opittiin sekin siinä sivussa! Hitto kun oli koira halukas tekemään, tuollaista useamminkin! Viime aikoina ollut vähän laimeeta tää innostus sekä koiralla, että ehkä myös emännällä, mutta onneksi ne on vain hetkittäisiä =)

Niin ja pari rusakkoa yllätti meidät lenkillä!! Siinä oli koirassa pitelemistä, kun kaks jussia juoksi edellä ja me perässä :) Mun kunnollahan me ei kauan perässä pysytty ja kun päästin Nemon kokeeksi irti (ei autoja...) niin sillä ei kiinnostanut enää tippaakaan ne jussit! Hienoa!!

Tästäpä taas on hyvä jatkaa!! Kevättä odotellessa!!

1 kommentti:

  1. Het piti tulla lukemaan :) Nää paimenet on niin ihania kun itte yrittää olla viisas ja hölkätä/juosta/mennä potkurilla/suksia/fillaroida niiden kanssa. Aina roikkuu joku lahkeessa :D

    VastaaPoista