torstai 25. maaliskuuta 2010

"bloggaaja"

Olenkin jo pitkään suunnitellut aloittavani oman blogin ja tänään sain sen vihdoin aikaiseksi! Jospa ehtisin myös kirjoitella tänne joskus...
Meillä siis kolmen lapsen lisäksi perheestä löytyy kaksi koiraa; sekarotuinen Yty ja bordercollie Nemo uroksia molemmat. Tyttärellä on lisäksi gerbiili Siiri :)

Yty-vanhuksella on ikää jo 15 vuotta, kun taas Nemo-riiviö on vasta 8kk vanha. Nemon kanssa siis aloittelemme kovasti treenaamista lähinnä tottelevaisuuden saralla. Pentukoulussa ollaan nyt jo muutaman kerran käyty ja tulemme käymään jatkossakin! Lähinnä unelma olisi saada nyt tuo haukkuminen ja remmissä kiskominen hallintaan ;)
Näyttelykokemuksesta voisin sanoa, että Yty kävi noin kymmenen vuotta sitten yhdessä Match showssa ja inhosi joka sekuntia... Nemon kanssa käytiin viikko sitten ja penkin allehan se meni; äiti kun ei osannut esitellä koiraa yhtään... ;) eihän me poitsun kanssa olla mitään seisomista opeteltu, kun vaan istumista ja maahan menoa, joten sitten kehässä istua napotettiin koko ajan! =)

No tästä on sitten hyvä jatkaa! Nyt koirien ja lasten kanssa ulkoilemaan ja kyläilemään Anskun luo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti